Te koop paarden/pony’s

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de pony's en paarden die wij te koop aanbieden.

Inoeska

Inoeska is een vierjarige sport merrie met de afstamming Johnson x Showtime.
Deze merrie is prok goedgekeurd.
Het is een fijn paard met drie goede basis gangen, licht in de mond en goed aan de hulpen.
Ze loopt momenteel L2 met winst.

Lees meer over Inoeska 

Bianca

Verkocht

Een prachtige nakomeling van Runja's Harrie.
Bianca is haar naam in maart net 7 geworden en sinds kort loopt ze ook in wedstrijdsport mee, dit nu pas omdat we eerst geen ruitertje voor haar hadden. Inmiddels heeft ze een winstpunt in de B gehaald. Ze is officieel gemeten op 1.16, netjes geënt en loopt momenteel rondom op ijzertjes. Kort om helemaal klaar om met een ambitieus ruitertje in de voetsporen van haar vader te treden

Lees meer over Bianca

Bianca

Cheyenne

Verkocht

Cheyenne is een mooie merrie met potentie voor de sport. Ze is geboren op 03-04-2010 en ze is 1.45 meter hoog. Ze is gechipt, ontwormd en ingeënt. De merrie is ook gestart, ze is nu B+12 en is dus L startgerechtigd.

Lees meer over Cheyenne

Dressuurmerrie

Farah

Verkocht

Farah is een getalenteerde merrie van 6 jaar oud en 1.54 hoog, die zowel dressuur kan lopen als kan springen. Beide heeft ze ook wedstrijdervaring in. Ze heeft zeer veel uithoudingsvermogen, wat haar geschikt maakt voor bijvoorbeeld cross, SGW of eventing.

Lees meer over Farah

Springen

Vivaldi

Verkocht

Met heel veel spijt bieden wij onze welshcob ruin Avralon Vivaldi te koop aan, omdat wij hem niet meer de aandacht kunnen geven die hij verdient. Vivaldi is geboren op 07-04-2009 en is in 2014 voor het laatst gemeten, hij is 1.44 hoog. Daarna hebben wij hem niet meer laten meten omdat hij tussen de paarden werd gestart, waar hij overigens M1 loopt met winst.

Lees meer over Vivaldi