Te koop paarden/pony’s

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over de pony's en paarden die wij te koop aanbieden.

Getalenteerde allround sportpony

Constantijn is behalve een knappe verschijning ook een getalenteerde sportpony en een echte allrounder met een super karakter. Hij is bij ons op stal opgeleid van onbeleerd tot succesvol uitgebracht in de Z2 pony’s, Z1 paarden en in het B springen. Ook heeft hij verschillende oefencrossen en crosstrainingen bijgewoond.

Lees meer over Constantijn

Prachtige veelzijdige sportpony

Onder voorbehoud verkocht

Miro is een veelzijdige pony van 7 jaar die zowel beleerd is onder het zadel als voor de kar. Onder het zadel heeft Miro ook al een aantal wedstrijden gelopen, hij is B geklasseerd met zeven winstpunten.

Lees meer over Miro

Mooie driejarige valk

Arwen is een 3 jarige mooie heer met veel uitstraling en goede beweging. Hij is zowel in de omgang als op stal erg braaf, naast een merrie op stal staan is voor hem geen probleem. Gezien zijn leeftijd is Arwen nog niet beleerd onder het zadel, wel kent hij het longeren (met hoofdstel en bijzet) al een beetje.

Lees meer over Arwen

Prachtige Ierse pony

Verkocht!

Dit is Darcy’s Black Boy, roepnaam Bowie. Momenteel loopt Bowie L2 dressuur met winst. Hij werd tweede tijdens de Groningse kampioenschappen outdoor dressuur. Ook vindt Bowie springen heel erg leuk.

Lees meer over Bowie