Gastenboek

Welkom op ons gastenboek. Lees hier wat anderen van ons vinden of laat zelf een reactie achter over uw ervaringen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
monique piersma monique piersma uit opende heeft geschreven op 11 juli 2016 om 19:04:
Wij hebben de pony van onze dochter bij stal westerhof gekocht, Gwenny.. Als wij op vakantie gaan stallen we onze pony zeker bij stal Westerhof , dit is reeds 1 keer gebeurt.. het zijn echte paardenmensen met het hart op de juiste plek. Wij hebben geen trailer maar pony werd gehaald en gebracht. Ook als je vragen hebt krijg je altijd antwoord.. Topbedrijf met topmensen...!!
Marian Marian uit Boerakker heeft geschreven op 11 juli 2016 om 18:34:
He familie, Wat een mooie website!!! complimenten!!!! TOP adres voor het beleren van je paard/pony!! groetjes Marian
Shelley de Groot Shelley de Groot heeft geschreven op 27 juni 2016 om 08:57:
In april 2015 heb ik mijn E-pony gekocht bij Stal Westerhof. Ze is met veel geduld beleerd door Maaike. Farah (Whistler x Furioso) is een zeer energieke merrie en de eerste maanden ben ik met rijden zeer goed begeleid door Maaike en door de gehele familie in de verzorging. Ondanks dat Farah inmiddels mijn pony was, heeft Maaike haar nog enkele keren uitgebracht in de wedstrijd (B-dressuur, BB-springen). Tot januari 2016 ben ik pensionklant gebleven, helaas was de afstand toch te groot om op deze stal te blijven staan. Ik kan een ieder die naar een jong paard op zoek is of zelf een jong paard heeft om te beleren Stal Westerhof aanbevelen!
Suzanne Rooijakkers Suzanne Rooijakkers heeft geschreven op 26 juni 2016 om 19:53:
Stal Westerhof is een hele leuke, gezellige stal die wordt gerund door mensen met het hart op de juiste plek. Ze beleren paarden met ontzettend veel geduld, en leveren hier soms verbazingwekkende resultaten mee (bijvoorbeeld met hele angstige paarden). Als ik een eigen paard zou hebben zou ik die er zeker stallen, ook al is het voor mij misschien niet eens de pensionstal die het dichtste bij is. Gelukkig heb ik geen eigen paard nodig en mag ik paarden van hun rijden 😀
Kimberly Kimberly heeft geschreven op 26 juni 2016 om 09:41:
Geweldige stal! Mijn jongste is er beleerd en heeft nu 3 wedstrijden met winst gelopen en me oudste staat er nu ook bijna een jaar. Super lieve mensen, gezellige stalgenootjes, leuke sfeer. Al met al een top plek om je paarden te hebben!