Pensionstalling

Update 11-2-2021: Op dit moment staan wij vol en hebben wij een wachtlijst. U kunt echter altijd bij ons informeren wanneer wij weer een box beschikbaar hebben.

Bij ons kunt u ook terecht voor pensionstalling. Wij hebben plek voor zowel merries, ruinen als hengsten. U krijgt naast een box voor uw paard ook een zadelkast en kist voor uw spullen. Per twee pensionklanten is er één zadelkamer voor u ter beschikking waar u uw spullen in kwijt kunt. In de zomermaanden bieden wij ook weidegang aan voor uw paard; ’s ochtends worden de paarden naar buiten gezet en ’s avonds weer naar binnen gehaald. Ook is het mogelijk dat uw paard 24/7 het land op gaat. De paarden blijven zo lang het weer het toelaat de wei in gaan. Mocht dit niet meer kunnen dan worden de paarden in groepjes losgelaten in de binnen-/buitenbak of in de stapmolen gezet.

De kosten voor de stalling bedragen 175 euro per maand. Wij hanteren een maand opzegtermijn. Voor meer informatie over de pensionstalling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook bent u altijd welkom om te komen kijken, graag wel van tevoren even bellen als u langs wilt komen i.v.m. ander werk dat wij hiernaast ook nog hebben.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie en een sfeerimpressie, of lees hieronder verder over de mogelijkheden.

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van onze 20x40 binnenbak, 20x40 buitenbak en longeercirkel. Voor meer informatie over de faciliteiten gaat u naar de pagina Faciliteiten

De binnenbak

Voeren en Uitmesten

Voeren van ruwvoer gebeurt bij ons zo'n vier keer per dag. Daarnaast voeren wij ook één keer per dag basisbrok. Krachtvoer koopt u zelf, maar als het klaarstaat bij de box voeren wij het voor u. Elke dag wordt de mest uit de box gehaald en één keer per week gaat de box helemaal leeg.
De Boxen

De locatie

Op ongeveer 5 kilometer afstand van stal Westerhof bevind zich het bos van Trimunt. Dit is een leuke locatie om naartoe te gaan op buitenrit. Ondanks dat de stal helaas niet direct aan het bos ligt zijn er nog wel een aantal andere mooie routes die u kunt rijden rondom onze stal.

Bos van Trimunt

Activiteiten

Gezelligheid staat bij ons op stal voorop, dit uit zich in verschillende activiteiten. Zo organiseren wij bijvoorbeeld gezamenlijke schoonmaakdagen die we vaak afsluiten met een gezellige BBQ, nieuwjaarsborrels en andere feestjes. Ook doen wij als stal mee aan bijvoorbeeld de Westerkwartierrit en de Autumn Desert Trail. Ieder jaar organiseren wij samen met Stal Boeken een onderlinge wedstrijd genaamd ‘Strijd der Giganten’. Elk jaar zijn er verschillende onderdelen waarbij lol met je knol voorop staat, het is dus niet zomaar een standaard spring- of dressuurwedstrijd.

Westerkwartierrit 2016